Jouw Innerlijke Reis naar het Moederschap

Voor het eerst zwanger of zie je tegen de bevalling op?

Weet je dat jouw lichaam exact weet hoe het moet baren? Je mag er op vertrouwen, daar zit onwijs veel kracht! Het doel is het voorkomen van geboortetrauma’s en het verbeteren van hoe jij je emotioneel sterker kunt gaan voelen, het herkennen van stress en het bevorderen van natuurlijke processen aan de hand van jouw levensverhaal. Je gaat je intuïtie volgen en oefent je grenzen door deze aan te geven en nee te zeggen!

De vragen, de twijfels en zorgen die je voelt, zijn helemaal normaal en welkom. Jij wil het beste, zowel voor je kind én jezelf. Een bevalling loopt zoals het loopt, maar in de voorbereiding kun je de juiste mindset aan zetten. Daardoor krijg jij de regie en is er een grote kans op een positieve beval-ervaring “.

Door middel van een Doeboek ik beval in vertrouwen ga jij jouw boek schrijven. Het boek gaat over jou en wat jij nodig hebt. Een positieve geboorte-ervaring is een bekrachtigende levenslange blauwdruk voor jullie allebei. Het boek is bestaat uit 4 delen.

 • Mijn leven
 • Ik verwacht
 • Ik beval
 • Mijn herstel

Welke signalen geeft je lichaam? Waar voel jij je veilig? Hoe wil jij het liefst bevallen? Wat vind je fijn? Wat heb je nodig voor rust en vertrouwen? Hoe kun je bij jezelf blijven als het moeilijk wordt. Ga de commitment met jezelf aan! Geboorte is een belangrijk moment in je leven.. Laat je inspireren en download hier de 10 Geboortewensen.

Met Jouw Innerlijke Reis naar het Moederschap begeleid ik je emotioneel sterker te worden, zodat je voor jezelf opkomt, betere keuzes maakt en al je natuurlijke processen gebruikt om je baby ZELF te helpen geboren te worden. 

Onze missie is gezond zijn na de geboorte van jouw kindje!

Jouw innerlijke reis naar het Moederschap bestaat uit een 8 sessies:

 • Het Doeboek Ik Beval in Vertrouwen
 • Telefonische kennismaking
 • 5 sessies voor de bevalling
 • 3 na de bevalling
 • Locatie bij mij in Roosendaal of bij jou thuis of online ( jouw voorkeur is leidend hierin )
 • Een goodiebag
 • Continue persoonlijke begeleiding via Whatsapp tot een half jaar na de bevalling!

Dit traject kost €500,00 inclusief btw. In termijnen betalen is mogelijk! Leuk als cadeau te vragen!

Een aantal zorgverzekeringen vergoeden gedeeltelijk de kosten vanuit de aanvullende verzekering een zwangerschapscursus.

Eéndaagse workshop

Wil jij je in een kleiner jasje emotioneel voorbereiden op de bevalling?
Dan is er de ééndaagse workshop die een aantal keren per jaar gehouden wordt.

Deze dag van 10-15.00 uur kost €109,00 inclusief btw. Tijdens deze workshop staat net als bij het 1 op 1 traject het verbinden met jezelf, je baby en je geboortewensen centraal.

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%