ZoBevalik Coaching

Voor het eerst zwanger of zie je tegen de bevalling op?

Mijn doel is het voorkomen van geboortetrauma’s en het verbeteren van hoe jij je emotioneel sterker kunt gaan voelen, het herkennen van stress en het bevorderen van natuurlijke processen. Het is gebaseerd op de wetenschap van de moeder. Ik werk met het gevoelsleven van de moeder, ook al wordt het soms een beetje moeilijk. Jij bent belangrijk! Alles ligt klaar in jouw moederbrein! Je gaat je intuïtie volgen en oefent je grenzen door deze aan te geven en nee te zeggen! Straks gezond en energiek zijn na de geboorte van je kindje.
Waarom ben ik uniek dan andere zwangerschapscursussen? Mijn 3 pijlers in elke sessie:

  1. Moedergerichte benadering, we starten vanuit jouw levensverhaal.
  2. Het bevorderen van jouw natuurlijke processen, het is gebaseerd op de wetenschap van de moeder
  3. Het nageboorte tijdperk, een wezenlijke transformatie volgt naar het moederschap tot een half jaar na de geboorte.

Door middel van een Doeboek ik beval in vertrouwen ga jij jouw boek schrijven. Het boek gaat over jou en wat jij nodig hebt. Een positieve geboorte-ervaring is een bekrachtigende levenslange blauwdruk voor jullie allebei. Het boek is bestaat uit 4 delen.

  • Mijn leven
  • Ik verwacht
  • Ik beval
  • Mijn herstel

De diepere lagen worden geraakt door het schrijven van jouw verhaal met het boek. Je wordt emotioneel sterker en je vergroot je zelfvertrouwen. Ga de commitment met jezelf aan! Geboorte is een belangrijk moment in je leven.

Onze missie is gezond zijn na de geboorte van jouw kindje!

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%