Welkom

Emotionele en persoonlijke begeleiding vanaf de zwangerschap tot en met 6 maanden na de geboorte van je kindje, ook bij verlies“.

Heb jij jouw bevalling als heel heftig ervaren. Als je er aan terug denkt word je dan verdrietig. Zie jij ook met angst uit naar jouw toekomstige bevalling. Had je het je anders voor gesteld? Ervaar je nog klachten? Ik wil je graag begeleiden 1 op 1 van jouw unieke reis naar het moederschap. Ga de commitment met jezelf aan! Hoe zou het voor je zijn dat je weer kunt genieten van het moederschap en dat je moeder kunt worden die je zo graag zou zijn.

Vaak ontstaan problemen die niet onderkend worden en waarvoor te weinig aandacht is. Dit leidt tot veel vormen van gezondheidsproblemen in het dagelijks leven van moeders. Verdriet, angst, pijn, uitputting, slapeloosheid, boosheid, verstoorde hechting met je kind of negatieve gevoelens als je terugdenkt aan de zwangerschap en de geboorte van je kindje? Wist je dat 1 op de 3 van alle jonge moeders een traumatische ervaring na de geboorte van hun kindje ervaart? Het is heel normaal en je hoeft je nergens voor te schamen! Door middel van een herstelgesprek kun je hiervan herstellen! Ik kan je hierbij helpen. Vaak wordt EMDR geadviseerd om een traumatische bevalling te verwerken. Het klopt inderdaad dat EMDR vaak als behandeling wordt aangeraden. Ik verteld je graag de voordelen van de hersteltherapie zoals ik deze aanbiedt, zodat jij kunt bepalen wat het beste alternatief voor je is.

Bewust zwanger zijn en voorbereiden op de bevalling? Dit kan door een coachingstraject gedurende de gehele zwangerschap tot en met 6 maanden na de geboorte van je kindje. Een duurzame investering in jezelf en je baby, vanaf de conceptie tot en met zes maanden na de geboorte van jouw kindje. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Ik werk met jouw gevoelsleven en we gaan jouw emotionele vaardigheden verbeteren. Ik bied je de gehele periode persoonlijke begeleiding, ook na de bevalling hoe je terugkijkt op je bevalling en hoe je je voelt!

Heb jij nog vragen of wil je aanvullende informatie? Ik beantwoord ze met liefde tijdens een gratis gesprek. Plan een gratis gesprek in! Jij wilt toch ook die moeder zijn die weer in vertrouwen in zichzelf heeft.

Jij bent het waard om de prioriteit aan jezelf en jouw baby’s en jullie gezin te geven? Het is een levenslange investering!

Liefs Adriënne

Gespecialiseerd obstetrieverpleegkundige.

Geboortetraumapreventie & Therapeute en sinds 1998 werkzaam in de geboortezorg.

Ik ben aangesloten bij het landelijk Zobevalik Centrum voor Geboorte en Trauma.

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%