Welkom,

Emotionele begeleiding vanaf de zwangerschap tot en met 6 maanden na de geboorte van je kindje”

Ervaar jij verdriet, pijn, boosheid, verstoorde hechting met je kind of schuldgevoelens als je terugdenkt aan de geboorte van je kindje? Zie jij ook met angst en beven uit naar jouw toekomstige bevalling, of heb je een eerdere bevalling als heel heftig of traumatisch ervaren? Vaak ontstaan problemen die niet onderkend worden en waarvoor te weinig aandacht is. Dit leidt tot veel vormen van gezondheidsproblemen in het dagelijks leven van moeders.

Wist je dat 1 op de 3 van alle jonge moeders een traumatische ervaring na de geboorte van hun kindje ervaart? Het is heel normaal en je hoeft je nergens voor te schamen! Door middel van een herstelgesprek kun je hiervan herstellen!

Wil jij je weer energiek en krachtig voelen na de geboorte van je kindje?

Het is mijn wens dat iedere vrouw een gezonde start maakt als moeder. Dat zij bij de geboorte van haar kindje een boost ervaart voor in het moederschap! Bewust zwanger zijn en voorbereiden op de bevalling? Dit kan door een coachingstraject gedurende de gehele zwangerschap tot en met 6 maanden na de geboorte van je kindje Een duurzame investering in jezelf en je baby, vanaf de conceptie tot en met zes maanden na de geboorte van jouw kindje. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Ik ben geboortetrauma preventie & therapeute. Sinds 1998 ben ik al werkzaam in de geboortezorg.

Heb jij hulp nodig of emotionele begeleiding tijdens jouw zwangerschap , of wil je meer informatie? Bel mij gerust of maak een afspraak voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek!

NIEUW!

In 2023 start ik voor max 4 jonge moeders een eendaagse workshop ter voorbereiden op jouw bevalling. Data volgt.

Tijdens deze workshop staat net als bij het 1 op 1 traject het verbinden met jezelf, je baby en je geboortewensen centraal.

Gun jij jezelf dat jij het waard bent om de prioriteit aan jezelf en jouw baby’s en jullie gezin te geven?

Mobiele versie afsluiten
%%footer%%