ZoBevalik Coach Traject

Voor het eerst zwanger of zie je tegen de bevalling op?

Weet je dat jouw lichaam exact weet hoe het moet baren? Je mag er op vertrouwen, daar zit onwijs veel kracht! Het doel is het voorkomen van geboortetrauma’s en het verbeteren van hoe jij je emotioneel sterker kunt gaan voelen, het herkennen van stress en het bevorderen van natuurlijke processen aan de hand van jouw levensverhaal. Je gaat je intuïtie volgen en oefent je grenzen door deze aan te geven en nee te zeggen! Straks gezond en energiek zijn na de geboorte van je kindje.
Waarom ben ik uniek dan andere zwangerschapscursussen?

Onze 3 pijlers in elke sessie:

  1. Moedergerichte benadering, we starten vanuit jouw levensverhaal.
  2. Het bevorderen van jouw natuurlijke processen, het is gebaseerd op de wetenschap van de moeder
  3. Het nageboorte tijdperk, een wezenlijke transformatie volgt naar het moederschap tot een half jaar na de geboorte.

Door middel van een Doeboek ik beval in vertrouwen ga jij jouw boek schrijven. Het boek gaat over jou en wat jij nodig hebt. Een positieve geboorte-ervaring is een bekrachtigende levenslange blauwdruk voor jullie allebei. Het boek is bestaat uit 4 delen.

  • Mijn leven
  • Ik verwacht
  • Ik beval
  • Mijn herstel

Welke signalen geeft je lichaam? Waar voel jij je veilig? Hoe wil jij het liefst bevallen? Wat vind je fijn? Wat heb je nodig voor rust en vertrouwen? Hoe kun je bij jezelf blijven als het moeilijk wordt. Ga de commitment met jezelf aan! Geboorte is een belangrijk moment in je leven.. Laat je inspireren en download hier de 10 Geboortewensen.

Onze missie is gezond zijn na de geboorte van jouw kindje! Onze expertise