Aanbod

Ik bied de volgende trajecten aan:

Geboorteverwerking & hersteltherapie

Je bent bevallen en je kijkt er met negatieve gevoelens op terug. Ervaar jij ook veel klachten als gevolg van jouw ervaringen in vele fases van jouw leven. Vaak ontstaan problemen die niet onderkent worden en waarvoor weinig aandacht is. Het herstelgesprek is een wetenschappelijk bewezen effectieve & vriendelijke behandeling. Ook bij miskraam, vroeggeboorte en overlijden is herstelgesprek mogelijk.

Zwangerschapsbegeleiding

Je wilt het beste voor jou en je kindje. Het is een mooie investering waar je een leven lang profijt van gaat hebben. De persoonlijke begeleiding richt zich op emotionele kracht van de moeder. Het doel is je voor te bereiden op een ontspannen zwangerschap en natuurlijke bevalling, zodat je gezond bent na de geboorte van je kind. Ook een 1-daagse workshop van 10-15 uur in kleine kring max 4 vrouwen of individueel. Je kunt ook een traject volgen toegepast als je een medische indicatie hebt of in het ziekenhuis gaat bevallen.

Reis naar vruchtbaar zijn

Steeds meer vrouwen willen meer bewust zijn van hun lichaam en gezondheid. Soms vanuit een kinderwens, maar ook om te kunnen bloeien in relaties en het werk. Daarvoor bied ik de Reis naar natuurlijk en bewust Vruchtbaar Zijn aan. De Reis bestaat uit 4 fases met 4 sessies.