Over mij

Hi, ik ben Adriënne

Ik ben trotse mama van 3 zonen en getrouwd met Edwin en woon aan de rand van Roosendaal.

Het ontstaan van Volgjemoederhart komt voort uit dat ik mijn intuïtie ben gaan volgen en dit gecombineerd met het hart voor jou van mij als moeder. Dit alles komt voort uit dat Brun Kuipers op mijn pad is gekomen. Bij Brun ben ik de opleidingen gaan doen waar mijn passie ligt. Ik voel de urgentie & de wens mij in te zetten voor een generatie gezonde, gelukkige en krachtige moeders! 

Zelf heb ik 2 negatieve en 1 positieve geboorte-ervaring mee gemaakt. Nadat ik zelf moeder ben geworden vond ik dat een hele transformatie in mijn leven. Mijn laatste bevalling verliep fijn en vlot. Ik had een verloskundige uitgekozen die ik wilde en zij heeft mij super fijn begeleid. Maar toch miste ik de continue begeleiding op het emotionele gebied.

Vanaf 1988 werk ik in de zorg en sinds 1998 in de met heel veel plezier! Ik werk nog steeds als obstetrieverpleegkundige in het vrouw moeder & kind centrum te Breda.

Ik ben in contact gekomen met Brun Kuipers waar ik mijn opleidingen geboortetrauma consulente & therapeute en Zobevalik Coach heb gevolgd. Dit was voor mij een verrijking in de geboortezorg.

We werken in een team van het landelijk Zobevalik Centrum voor geboorte en trauma. Ons doel is dat jij gezond en krachtig bent na de geboorte van jouw kindje. Moeder worden is een van de grootste transformaties in het leven.

Jij gaat werken aan jouw bewustwording, verbinding en emotionele kracht zodat jij je wensen en grenzen aangeeft.

Volg je moeder hart! Ik wens je een mooie reis naar het moederschap toe. Ik zie er naar uit om je te mogen gaan coachen. Je bent van harte welkom!

Liefs Adriënne