Over mij

Adriënne Corbet

Geboortetrauma en zwangerschapsbegeleiding specialist

Hoi Ik ben Adriënne,

Ik ben mama van 3 zonen en getrouwd met Edwin.

Geboortetrauma Preventie Coach & Therapeute in Roosendaal.

Het doel is dat jij gezond en sterk bent na de geboorte van jouw kindje.

Moeder worden is een van de grootste transformaties in het leven van een vrouw.

Ik begeleid jou in jouw emotionele transformatie ter voorbereiding op jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Jij gaat werken aan jouw bewustwording en emotionele kracht zodat jij je wensen en grenzen aangeeft. Hierdoor ben je straks gezond na de geboorte van jouw kindje!

Volg je moederhart!

Ik ben verpleegkundige geworden. Vanaf 1988 werk ik al in de zorg met heel veel plezier! Ik heb in diverse ziekenhuizen gewerkt en hierdoor veel ervaring opgedaan. Ik werk momenteel nog steeds als gespecialiseerd verpleegkundige in het vrouw moeder & kind centrum te Breda.

Ik houd van wandelen met mijn hondjes in het bos, Oostenrijk, lezen en bloemschikken.

Nadat ik zelf moeder ben geworden vond ik dat een hele transformatie in mijn leven. Ik heb fijne zwangerschappen gehad, maar ik ontdekte ook dat er meer begeleiding mocht zijn. Mijn laatste bevalling verliep fijn en vlot. Ik had een verloskundige uitgekozen die ik wilde en zij heeft mij super fijn begeleid. Als ik de begeleiding had gehad die ik nu zelf geef dan had ik die direct aangegrepen. Altijd contact met iemand hebben als je of jouw partner vragen hebt en dat jij de autonomie blijft houden, een soort van maatje.

Bij het Landelijk Zobevalik Centrum heb ik diverse opleidingen gevolgd die aansloten bij de diepgang van mijn werk. Ik wilde de moeder die begeleiding geven die ik zelf ook zou willen. Hierdoor ben ik een eigen praktijk gestart.

Liefs Adriënne