Over mij

Ik ben Adriënne Corbet gelukkig getrouwd met Edwin en ik ben trotse moeder van 3 prachtige kinderen.

Vroeger wilde ik altijd iets met verpleging en baby’s en begeleiden. Die combinatie is goed gelukt. Zowel in mijn privé als werk ben ik verantwoordelijk, perfectionistisch, empathisch, zorgzaam en integer. Mijn hobby’s zijn wandelen met mijn hondjes, lezen, bloemschikken en op vakantie gaan in Oostenrijk.

Vanaf 1988 werk ik al in de zorg met heel veel plezier! Ik heb mij in de obstetrie en gynaecologie gespecialiseerd. Ik heb in diverse ziekenhuizen gewerkt en hierdoor veel ervaring opgedaan. Ik werk momenteel nog steeds als gespecialiseerd verpleegkundige in vrouw moeder & kindcentrum te Breda.

Ik heb uiteindelijk een opleiding gevonden en gevolgd die past bij mijn kwaliteiten en vakgebied. Dit heeft mijn kwaliteiten kunnen verbreden en verdiepen die mij handvatten hebben gegeven om de zwangere, barende en kraamvrouw nog beter te kunnen begeleiden en te ondersteunen. Ik begeleid in mijn praktijk vrouwen en moeders die onbegrepen klachten hebben na traumatische ervaringen en of verlies. Met de Geboorte Trauma Therapie kun je ervan herstellen! Ik heb zelf ook traumatische gebeurtenissen mee gemaakt waardoor ik mijn cliënten beter begrijp en aan kan voelen. Ik heb leren luisteren naar de stem van mijn hart. Ik kan nu beter mijn grenzen aangeven. Wat heb jij en jouw kindje nodig om gezond en veilig te voelen. Ik werk aan de stem van de moeders!

Hoe wil jij je voelen na je bevalling, wil jij je emotioneel goed voelen over je bevalling, heb jij positieve gevoelens over je bevalling. Ik wil je graag coachen. Graag wil ik je ook coachen tijdens je reis naar het moederschap. Met de Zobevalik Coaching begeleid ik je emotioneel sterker te worden, zodat je voor jezelf opkomt, betere keuzes maakt en al je natuurlijke processen gebruikt om je baby te helpen geboren te worden. Het doel is positieve ervaringen en je herstel na de bevalling te bevorderen. 

Mijn opleiding tot geboortetrauma consulente en geboorte-en trauma therapeute heb ik gevolgd bij Brun Kuipers. Ik volg ook ieder jaar de bijscholingen en intervisiedagen bij de Geboortespecialist. Ik ben voor de geboortetraumatherapie gehercertificeerd 2021-2024.

Ook mag ik mijzelf Zobevalik coach noemen. Deze opleiding heb ik in 2021 afgerond. Iedere nieuwe cliënt krijgt een leuke attentie! Bij iedere cliënt die u aanbeveelt krijgt u reductie op uw hersteltraject of coaching traject.

Dank dat ik deel mag uit maken van uw hersteltraject en/ of coaching traject.

Lieve groet Adriënne

Adriënne Corbet

Obstetrieverpleegkundige & geboortetrauma therapeute

KVK: nummer 72660309

Bankrekening: NL20INGB0798818328

Lid van BCE( Beroepcoöperatie voor Childbirth Educators ) 2019020