Zobevalik Coach

Ben jij die aanstaande moeder die begeleidt wilt worden in haar zwangerschap op weg naar het moederschap door mij? Ik geef jou het gevoel dat je op de goede plek bent.

Mijn doel is het voorkomen van geboortetrauma’s en het verbeteren van hoe jij je emotioneel sterker kunt gaan worden, het herkennen van stress en het bevorderen van natuurlijke processen. Het is gebaseerd op de wetenschap van de moeder. Ik werk met het gevoelsleven van de moeder, ook al wordt het soms een beetje moeilijk. Jij bent belangrijk! Alles ligt klaar in jouw moederbrein! Dit hoeft alleen maar aangezet te worden om het af te kunnen draaien tijdens jouw bevalling. Je gaat je gevoel volgen en oefent je grenzen door aan te geven en nee te zeggen!

Door middel van een Doeboek in beval in vertrouwen ga jij jouw boek schrijven. Het boek gaat over jou en wat jij nodig hebt. Een positieve geboorte-ervaring is een bekrachtigende levenslange blauwdruk voor jullie allebei. Het boek is bestaat uit 4 delen.

  • Mijn leven
  • Ik verwacht
  • Ik beval
  • Mijn herstel

De diepere lagen worden geraakt door het schrijven van jouw verhaal met het boek. Je wordt emotioneel sterker en je vergroot je zelfvertrouwen. Ga de commitment met jezelf aan! Geboorte is een belangrijk moment in je leven.

Onze missie is gezond zijn na de geboorte van jouw kindje! Ik bied je Zobevalik Coaching Traject aan van een 8 sessies, waarvan 5 sessies voor en en 3 na de bevalling en continue begeleiding!