Boeken

ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT

Het boek ZO BEVAL IK – HET MOEDERLICHAAM SPREEKT is ontstaan vanuit de verhalen die moeders vertellen over de geboorte van hun kind. Nadat ik hun gesproken woorden bestudeerde, ontstonden nieuwe inzichten over hoe het moederlichaam werkt, hoe moderne vrouwen willen bevallen en de gezondheid van moeders na geboortetrauma’s.

Het moederlichaam spreekt: Dit boek gaat over conceptie, in verwachting zijn, geboorte, trauma, verlies, herstel, opvoeden en geluk. Na ruim 600 gesprekken met moeders en 10 jaren wetenschappelijk onderzoek levert dit boek unieke inzichten over het moederlichaam, bevallen en gezondheid.

Boek ZO BEVAL IK

Het DoeBoek IK BEVAL – IN VERTROUWEN

Het DoeBoek IK BEVAL schrijf je ZELF! In het DoeBoek voor aanstaande moeders vind je eindeloos veel inspiratie, praktische tips, wetenschappelijke toelichting en mooie verhalen. Samen met mij ga ik je begeleiden in je zwangerschap naar je bevalling en de kraamtijd.

De boeken zijn gemakkelijk te bestellen. Er zijn een aantal verkooppunten degeboortespecialist.nl/boekenshop, bol.com.nl, boekengilde.nl.

Boek Ik beval in vertrouwen

Zie ook op http://www.degeboortespecialist.nl over het nieuwe onderzoek van Brun Kuipers. Ben je recent bevallen en wil je toekomstige moeders helpen hun tevredenheid rondom de geboorte te verhogen? Vul dan in 5 minuten deze VRAGENLIJST in. Super bedankt alvast en deel deze link samen met ons. 

Ook namens http://www.volgjemoederhart.nl hartelijk dank hiervoor!